Paraad

Paraad Training&Scholing verzorgd diverse teamtrainingen die zijn gericht op verbetering van de aanwezige kwaliteiten en de onderlinge samenwerking.

  • Leert effectiever werken in relatie met de ander
  • Geeft inzicht in je eigen teamrol en die van je collega(’s)
  • Geeft meer openheid in je werk

 

TEAMINTERVISIE
Een korte en praktische training, waarin het team zelfsturend wordt. Bij besprekingen van de cliënt gaat de inhoudelijke communiceren beter zonder lange onderlinge discussies of goedbedoelde adviezen. Aan de hand van een intervisiemodel wordt stil gestaan bij waar iemand tegenaan loopt bij de cliënt en hoe daar mee om te gaan. Het accent ligt op de  persoonlijke vaardigheden en deze te versterken zodat de collega en de cliënt wordt geholpen.

TEAMBUILDING
Teambuilding behelst een kort traject van een of twee dagen voor teams om het individueel en gezamenlijk functioneren te verbeteren. Een effectief team is het uiteindelijke doel. Het programma zal op maat gemaakt worden naargelang de behoeften en problemen van het team. Belangrijk is dat dit teamproces binnen een sfeer van veiligheid, openheid en begrip plaatsvindt. De trainer zal hier veel aandacht aan geven in de training.

TEAMCOACHING
Teamcoaching is een middel om leervermogen te vergroten door zaken uit te praten. Om zo het plezier in het werk en de onderlinge samenwerking te optimaliseren en de kwaliteit van de werkzaamheden te vergroten. De teamcoaching is een langer durend  traject om het team te helpen om bijv. zijn  eigen visie, de onderlinge communicatie, de samenwerking, de teamrollen, het inzicht in het onderlinge gedrag helder te krijgen. Het proces zal binnen een sfeer van veiligheid, openheid en begrip plaatsvinden. De trainer zal hier veel aandacht aan geven in de training.

Praktisch

Teamcoaching, teambuilding of intervisie op maat voor uw organisatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ga naar contact.