Paraad

Paraad Uitgeverij:

  • Het Boek Verplaatsingstechnieken. Een handboek voor medewerkers in zorg en onderwijsinstellingen die te maken hebben met het verplaatsen van cliënten.  Het boek is vanaf 2023 niet meer leverbaar. Aan een nieuwe 9e druk wordt gewerkt. Verwachting juni 2024.
  • Het Online Programma Verplaatsingsprotocollen. Een online programma waarmee op eenvoudige en snelle wijze een verplaatsingsprotocol gemaakt kan worden voor een cliënt. Het programma is niet meer actief voor nieuwe gebruikers. Er wordt gewerkt aan een nieuwe opzet.

Paraad Training & Scholing  
  • Docentenopleiding in Verplaatsingstechnieken gaat uit van een haptonomische benaderingswijze om clienten te verplaatsen. 
  • Teamtraining die gericht zijn op verbetering van de aanwezige kwaliteiten en de onderlinge samenwerking.

 

 

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ga naar contact


Nieuws


De 8ste druk van Het Boek Verplaatsingstechnieken is vanaf 2023 niet meer leverbaar. 9e druk wordt medio juni 2024 verwacht.

De Werkgroep KKNN

De Werkgroep Klinische Kinesionomie Noord-Nederland (KKNN)was de grondlegger van Verplaatsingstechnieken. Zij zette zich in voor professionele producten en scholing. De werkgroep is opgeheven in 2022. A van Benten,  lid van de werkgroep vanaf het eerste uur zet de producten en scholing zelfstandig voort.